A què feia olor la teva primera cita? ¿I aquella festa inoblidable? A què fa olor el viatge de la teva vida? I el més important, quin perfum defineix a la noia que ets ara mateix? Fa olor de feminitat, sensualitat i provocació però també de felicitat trobada en cada petit detall. Què és el vermell? Passió, força, alegria ... el vermell és més que un color, és una declaració d'un estat d'ànim. I cert és que, depenent del color que portem de roba, diu molt de nosaltres ...

Eau de Parfum Rouge no és simplement sexi; és una fragància que desperta passió.

Narciso Rodríguez

Si vols escapar de qualsevol definició convencional, el teu perfum és Narciso Rodriguez Rouge Eau de Parfum . Femenina i sensual, subtil i delicada però alhora forta i provocadora, extremadament seductora i totalment embriagadora.

Ets tu? El nou perfum de Narciso Rodriguez conserva el seu característic cor d'almesc però dins del seu flascó vermell passió amaga el misteri d'una fragància palpitant que voldràs portar tota l'estona perquè parla de tu mateixa. Grace Vila-real t'explica per què et vas a enamorar (a primer aroma).

Està catalogada com: afustada floral, almescada, ambarina.

D'acord floral: Rosa búlgara i Iris Vermell

Cor: Almesc

D'acord afustat ambarí: Fava tonka, Vetiver i Cedre Blanc i Negre.

Esperem que aquest perfum us hagi agradat tant com a nosaltres!