The Only One és un perfum floral oriental creat per Dolce & Gabbana.

Aquest perfum, aporta una sensació càlida i harmoniosa per a la dona imparable i seductora sempre exuberant de glamour. Amb aromes afruitats i florals, aquesta fragància representa quan una dona que no es dóna per vençuda davant cap situació, que trepitja fort per allà on passa i que no deixa indiferent a ningú, ni amb la seva aroma, ni amb la seva presència. Una dona d'empenta, amb un toc de glamour, caràcter i sofisticació que la converteixen en una veritable deessa.

El perfum Dolce & Gabbana, The Only One ens envaeix amb aromes extrets de fruites com la mandarina, el litxi i el préssec. Fruites que aporten una fresca i afruitada sensació a l'olfacte. Les flors inunden el cor de la fragància. L'elegància i finor del gessamí, el muguet i el lliri, s'entremesclen amb la dolça espurna de la pruna per oferir una aroma suau però amb molta personalitat. L'escena del perfum The One finalitza amb les notes de fusta de vetiver, l'embriaguesa de la vainilla i la perpetuïtat de l'ambre.

Com si d'una diva es tractés, Dolce & Gabbana creen el flascó que envolta el perfum The One. Amb una forma rectangular i baix, té un tap daurat que aporta elegància, sofisticació i finor a tot el conjunt. Un flascó en el qual els tons daurats adquireixen tot el protagonisme il·luminant l'olfacte dels més exigents. Si tens més curiositat t'adjuntem més detalls:

Dolce & Gabanna The Only One Eau de Parfum